Uniconta connector2019-02-07T11:30:13+00:00

Volledige integratie van Uniconta en WooCommerce.

Maak uw product

U maakt uw producten, voegt bijschriften en afbeeldingen toe, selecteert winkelrubrieken in de Uniconta. Dan bent u klaar om uw producten te verkopen in WooCommerce

Klanten bestellen

Uw klanten vullen de bestelling en betaling direct in uw WooCommerce webshop. De klant en de bestelling worden dan automatisch aangemaakt in Uniconta, klaar voor expeditie.

Ekspeder orde

U behandelt uw WooCommerce webshop order direct in Uniconta, volledig zoals elke andere bestelling in Uniconta. Eenvoudig, eenvoudig en veilig.

Systemen worden bijgewerkt

Alle relevante gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, bijvoorbeeld: producten, productafbeeldingen, lagertal, klanten, individuele prijzen, verkooporder, en nog veel meer.

Waarom zou u gebruik WeDo WoO?

Eenvoudig te gebruiken

Onze Uniconta WooCommerce connector is een geavanceerde plugin die uw winkelwerk gemakkelijk en eenvoudig te hanteren maakt.

Ondersteunt meer functies

De Uniconta-WooCommerce connector ondersteunt het gebruik van geselecteerde WooCommerce functies en plugins direct.

Dynamische gegevenstoewijzing

Met onze integratie voor Woocommerce u map velden vrij tussen Woocommerce en Uniconta, zonder programmeur te helpen

Duplicatie laten vallen

Gewoon handhaven en updaten van uw productgegevens ergens, en we zullen ervoor zorgen dat u synchroniseert alle essentiële details naar uw webshop.

Hoe wij u helpen?

Wedoio Uniconta WooCommerce connector zorgt voor volledige integratie tussen systemen, zorgen voor een schaalbare en flexibele oplossing, met onze intuïtieve Mappingværktøj en WooCommerces andere customization opties.

Afhankelijk van de oplossing die u kiest, helpen wij u aan de slag te gaan met uw Uniconta WooCommerce integratie. U vindt, onder andere, gedetailleerde Help Video’s en artikelen die u begeleiden bij de standaard plugin Setup, en u bent altijd welkom om ons te contacteren op onze chat.

Contacteer ons nu voor een demo

Voordat

Ik heb te veel tijd op duplicatie, en vaak had fouten in voorraad informatie en prijzen in uw winkel, en handmatige verwerking van de orde gemaakt fouten.

Na

Niet meer duplicatie, en niet meer fouten in gegevens tussen systemen. Veel betere online verkoop, en een betere service aan uw klanten.

Een subset van de functies van de Uniconta WooCommerce-connector:

U maakt en onderhoudt uw varerdata direct in Uniconta. We maken een reeks velden in uw varerbillede waar u teksten toevoegt en welke winkelrubrieken de verschillende objecten in uw WooCommerce winkel zullen worden getoond.
WeDo WoO-Uniconta-WooCommerce Connector synchroniseert uw goederen gegevens tussen Uniconta en WooCommerce. Alle standaardgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Voor de meeste gegevens wordt de gegevens in realtime gesynchroniseerd.

Klanten worden automatisch gemaakt tussen Uniconta en WooCommerce. Wanneer u de gegevens, betalingsvoorwaarden, verzendadressen of andere basisgegevens van uw klanten corrigeert, wordt de webshop automatisch bijgewerkt zodat de gegevens van uw klanten altijd overeenkomen met de systemen.
Natuurlijk werken we ook uw klantgegevens bij in Uniconta als uw klanten hun gegevens zelfs corrigeren in hun klantenaccount in WooCommerce.

Uw klanten dienen zich direct in uw winkel, die open 24/7/365 houdt. Zodra de klant de bestelling in WooCommerce heeft geplaatst, wordt de order automatisch aangemaakt in Uniconta en kan het artikel direct worden gereserveerd, zodat u geen artikel verkoopt dat al is besteld.
U behandelt de orde in Uniconta op precies de zelfde manier zoals een andere orde.

Wij hefboom Unicontas functie aan individuele prijzen rechtstreeks aan uw WooCommerce webshop. Wanneer uw klant inlogt, zullen zijn huidige prijzen worden weergegeven en gebruikt. Dit geldt uiteraard ook voor de berekening van speciale prijzen, afhankelijk van het aantal stuks.

We hebben ervoor gezorgd dat u werken aan uw integratie zonder het gebruik van programmeurs. Met onze Dynamic mapping tool u verschillende velden in WooCommerce rechtstreeks verbinden met velden in Uniconta. Het biedt de hoogste mate van flexibiliteit.

Als u wilt dat de optie “vereisen” bijv. Een inkoop veld dat is ingevuld voor specifieke klanten, kan er een veld in de Uniconta worden ingesteld. Als dit veld is aangevinkt in de rekening van de klant in Uniconta, moet de klant een bestelnummer invoeren voordat de order in WooCommerce kan worden geplaatst.

Desgewenst kan een veld worden ingesteld op de rekening van de klant in Uniconta, waar u opgeven of de klant altijd gratis verzending heeft, ongeacht of het orderbedrag lager is dan het bedrag dat anders moet worden aangeschaft, om gratis verzending te verkrijgen.

Wedoio WoO Uniconta-WooCommerce connector ondersteunt Master en sub-accounts. Dit betekent dat uw klanten een hoofdrekening en bijbehorende sub-accounts kunnen hebben zodat meer werknemers kunnen bestellen in de WooCommerce winkel, en nog steeds worden gefactureerd via de hoofdrekening.

Wedoio WoO Uniconta-WooCommerce connector ondersteunt meerdere afleveradressen per klant. Dit betekent dat u de verschillende afleveradressen van uw klant rechtstreeks in Uniconta maken en onderhouden. Zodra ze zijn aangemaakt of gewijzigd, worden ze gesynchroniseerd naar uw WooCommerce webshop.

Wedoio WoO Uniconta-WooCommerce connector behandelt of uw klantenfacturen moeten kunnen ontvangen of dat zij met een creditcard moeten betalen onmiddellijk de bestelling wordt geplaatst.
Als de betalingsvoorwaarden in Uniconta zijn voor iets anders dan contant geld, zal de klant in de gelegenheid worden gesteld om te kiezen of ze willen een factuur voor de aankoop of ze zullen onmiddellijk betalen.

Met onze unieke mapping tool, verbindt u uw eigen aangepaste productcategorieën in WooCommerce met de productcategorieën in Uniconta. Dit betekent dat men zelfs vrij kan beslissen hoe te verbinden categorieën in Uniconta met categorieën in WooCommerce. Men kan bijvoorbeeld ook toestaan dat dezelfde categorie van Uniconta worden opgenomen in verschillende categorieën in WooCommerce.

Als een werknemer is gekoppeld aan de rekening van de klant in Uniconta, worden de naam en contactgegevens van de werknemers weergegeven op de pagina ‘ mijn account ‘ van de klant in WooCommerce.

In het Unionta u een% eindkorting opgeven. Voor artikelen u opgeven of een eindkorting voor het artikel moet worden berekend als een klant met een totale korting het inkoopartikel heeft toegevoegd. Deze functie wordt ondersteund met de Wedoio Uniconta WooCommerce connector-oplossing.

Zie Uniconta WooCommerce “in actie”.

Het moet eenvoudig en eenvoudig zijn om een webshop te hebben. Daarom hebben we deze ultieme webshop oplossing ontwikkeld tussen Uniconta en WooCommerce.

Alle dagelijkse werkzaamheden om een webshop te onderhouden wordt in de oplossing gedacht.

Zie hoe je een webshop beheert in 2018 met Uniconta en WooCommerce.

Contact

Goede documentatie .

Hieronder vindt u een selectie van onze leer Video’s, zodat u snel in onze systemen zetten.

Tabblad Algemeen
Tabblad product toewijzingen
Tabblad Categorieën toewijzen
WooCommerce Uniconta Custom specifieke prijzen

Integrations
it is in our DNA.

Start her
By using our website, you agree to our cookie policy Ok